Gids om Yahoo Mail-fout 0x8019019a op Windows 10 Mail-app op te lossen

De foutcode 0x8019019a is een zeldzaam probleem dat gebruikers van Yahoo Mail ervaren bij het toevoegen van een Yahoo-account aan een Windows 10-mailapp. Het probleem wordt meestal veroorzaakt door beschadigde app-software of kleine problemen met het apparaat. Het probleem treedt meestal op na een Windows-update en wordt meestal ervaren in de Windows 10-mailapp.

Contact Met Yahoo als er een andere foutcode op het scherm verschijnt om onmiddellijk constructieve oplossingen voor het probleem te krijgen.

Lees deze informatieve gids als u toegang hebt tot uw Yahoo-mailaccount via andere e-mailapps en -platforms, maar problemen ondervindt bij het toevoegen en openen van een Yahoo Mail-account in de Windows 10-mailapp om het probleem onmiddellijk op te lossen.

Stappen om Yahoo Mail-fout 0x8019019a op Windows 10 Mail-app op te lossen

  1. Probeer allereerst toegang te krijgen tot Yahoo met dezelfde inloggegevens op een ander platform om wachtwoorden of gebruikersnaamgerelateerde problemen te voorkomen.
  2. Voer een herstart uit op uw apparaat om kleine problemen op te lossen die mogelijk verantwoordelijk zijn voor het probleem.
  3. Werk uw Windows bij naar de nieuwste build om kleine bugs in Windows op te lossen.
  4. Zorg er ook voor dat u een bijgewerkte versie van de Windows Mail-app gebruikt, anders onmiddellijk bijwerken.
  5. Soms kan een tijdelijke storing in de communicatiemodule deze problemen veroorzaken, dus probeer opnieuw een Yahoo-mailaccount toe te voegen aan de Windows Mail-app.
  6. Als het probleem zich blijft voordoen, logt u uit bij uw Yahoo Mail-account en probeert u opnieuw in te loggen terwijl u het vakje “Houd mij ingelogd” uitschakelt.
  7. Zorg ervoor dat u de juiste POP- en IMAP-instellingen gebruikt, voeg ze anders handmatig toe door de ANDERE ACCOUNT-optie te selecteren tijdens het ADD ACCOUNT-proces.
  8. Als niets helpt, open dan de app-instellingen voor de Windows Mail-app, klik eerst op de knop BEINDIGING en vervolgens RESET app-instellingen.
  9. U kunt ervoor kiezen om een app-wachtwoord te genereren en dit vervolgens te gebruiken om een Yahoo Mail-account te openen in de Windows 10-mailapp.
  10. Verwijder de mail-app van Windows 10 en installeer deze opnieuw als geen van de bovenstaande stappen werkt.

Neem contact met ons op via het Yahoo Bellen Nederland-centrum en neem contact op met enkele van de meest ervaren, getrainde en gewilde Yahoo-agenten voor alternatieve stappen voor probleemoplossing voor het probleem. We lossen uw problemen binnen een mum van tijd op en bieden u een nauwkeurige manier van handelen via telefoon, e-mail en chat.

Lees ook deze blog: Hoe eenvoudig een hersteloptie voor Yahoo-mailaccount verifiëren?

Published by klantenservicenummernl

Hallo, ik ben Sanne Elin. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Nederland. Ik werk momenteel met de klantenservice van Hotmail in Nederland. Bij twijfel en vragen met betrekking tot Hotmail kunt u contact met ons opnemen op +31-202159958.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started