Beknopte handleiding voor het gebruik van de functie Touch ID en toegangscode op Yahoo-mail

Yahoo is de oudste webserviceprovider die het beste e-mailuitwisselingsplatform, Yahoo Mail, aan de wereld heeft geïntroduceerd. Yahoo Mail biedt uitstekende service aan zijn geregistreerde gebruikers en voorziet in alle mailingbehoeften van een gebruiker. Yahoo Mail is 100 procent gecodeerd en biedt daarom een van de veiligste mailingplatforms ter wereld. Er zijn verschillende manieren om in te loggen op uw Yahoo-mailaccount, u kunt eenvoudig de wachtwoordmethode gebruiken of de verbazingwekkende Touch ID- of Passcode-methode gebruiken om in te loggen op uw Yahoo Mail-account terwijl u Yahoo-account op uw iPhone gebruikt. De Touch ID en de Passcode-functie zijn enkele van de beste functies waarmee u niet alleen direct toegang hebt tot uw Yahoo-mailaccount, maar ook een extra beschermings- en beveiligingslaag voor uw Yahoo-mailaccount op een iOS-app kunt toevoegen.

Als u meer wilt weten over de voordelen van Wachtwoord en Touch ID of gewoon wilt weten over alternatieve manieren om uw Yahoo-mailaccount te beveiligen en te beschermen, kunt u altijd Contact Yahoo Nederland.

Als u meer wilt weten over de methode om de Touch ID of Passcode voor Yahoo Mail op uw iOs-apparaat te activeren, lees dan de onderstaande stappen en volg ze zorgvuldig.

Stappen om de functie Touch ID en toegangscode te gebruiken op Yahoo-mail

  • Open uw Yahoo Mail-app op het iOS-apparaat en zorg ervoor dat u inlogt met het juiste account.
  • Tik nu op de optie INSTELLINGEN met een COG-pictogram ernaast.
  • Selecteer hier, afhankelijk van uw voorkeur, de optie TOUCH ID of PASSCODE.
  • Schakel nu de functie Touch ID of Passcode in door op de schakelknop ernaast te tikken.
  • Stel een toegangscode of Touch ID in voor het account door de stappen op het scherm te volgen en u bent klaar om te gaan.

Als je problemen hebt met je Yahoo-account, bel dan gerust Yahoo Telefoonnummer Nederland. We hebben een eed afgelegd om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, daarom investeren we al onze tijd in het vinden van de beste oplossingen voor uw problemen en deze onmiddellijk oplossen.

Lees ook deze blog: Hoe verstuur ik snel een InMail in Linkedin?

Published by klantenservicenummernl

Hallo, ik ben Sanne Elin. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Nederland. Ik werk momenteel met de klantenservice van Hotmail in Nederland. Bij twijfel en vragen met betrekking tot Hotmail kunt u contact met ons opnemen op +31-202159958.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started